fbpx

Tipy, s nimiž dotáhnete váš outfit k dokonalosti

Rčení, že šaty dělají člověka známe všichni a snažíme se tímto výrokem řídit. Ovšem málokomu se podaří vykouzlit dokonalý outfit, kterým se dá zapůsobit. Připravili jsme pro vás pár nápadů, jak dotáhnout váš vzhled k dokonalosti.

Skvěle padnoucí oblek

Klíčem k tomu, aby na vás oblek skvěle vypadal, tkví v dobře udržované postavě. Jestliže si kupujete oblek na míru, zaměřte se na ramena. Klasikou je oblek tmavé barvy, jedna či dvě řady knoflíků a jednoduché detaily. Pamatujte, že nezáleží na tom, kolik oblek stál, ale způsob, jakým ho nosíte.

Kvalitní hodinky

Spousta návrhářů přirovnává hodinky k uměleckému dílu. Hodinky jsou osobní záležitostí, která však musí být jak praktická, tak estetická. Musí být také v jisté míře odolné vůči každodennímu nošení. I hodinky by vám měly na ruce dokonale sedět – výběr pásku a ciferníku závisí na velikosti vašeho zápěstí.

Nevyhýbejte se barvám

Spousta mužů sází na na neutrální barvy, s nimiž toho člověk moc nepokazí. Jenže někdy je fajn outfit oživit a dodat mu svěžest. Například taková růžová či zelená košile udělá spoustu parády. Ti odvážnější mohou zvolit barevné sako, v tomto případě musíte být ale velmi opatrní, protože méně je někdy více.

Džíny jsou nadčasovým módním kouskem

Džíny – kdo by je nemiloval. Jenže i u nich záleží na správném střihu k dané postavě. Takovým nejoblíbenějším střihem je slim taper, pro něhož jsou klasická širší stehna a zúžení u kotníků. Celý outfit můžete doladit pohodlnou obuví jako jsou například tenisky nebo elegantní Chelsea boty.

Doplňky jsou třešničkou na dortu

Aby se váš outfit stal osobitějším, sáhněte po doplňcích. Nebojte se kravat, kapesníčků či manžetových knoflíčků. Nejlepší je doplňky ladit k tomu, co máte zrovna na sobě, výběrem jedné nebo dvou barev. Co se týká kombinace kravaty a košile, držte se pravidla, kdy kravata je vždy v tmavším odstínu než sako. Samozřejmě to ani s doplňky nepřehánějte, stačí upoutat jedním bodem vašeho outfitu.

Jak svůj outfit udržujete vy?

Zdroj foto: pixabay.com

Share on facebook
Sdílet na Facebooku
Share on twitter
Sdílet na Twitteru




Partneři

Máte zájem o propagaci vašeho odkazu v této sekci? Kontaktujte nás na inzerce@esmond.cz

Další zajímavé články